Over ons 2023-07-04T17:57:07+00:00

Zadelmakerij ten Pas

Team Zadelmakerij ten Pas

Annelieke ten Pas – Zadelmaker/passer

Mijn naam is Annelieke ten Pas en ik ben eigenaar van Zadelmakerij ten Pas. Vanaf jongs af aan ben ik actief in de paardensport en heeft mijn hart bij de paarden gelegen. Ik heb veel ervaring opgedaan in de paardenwereld door te werken als stalruiter op diverse stallen. De taak om jonge paarden op te leiden en klaar te maken voor het hogere niveau vond ik fantastisch. Nu een aantal jaren later, ben ik alleen nog actief in de dressuursport. Met mijn knappe vriend House (v. Namelus R) komen wij uit in het ZZ dressuur.

Doordat mijn hart al heel mijn leven bij de paarden ligt, was een baan in de paardenwereld voor mij vanzelfsprekend. Op mijn 18e heb ik mijn ORUN-diploma gehaald en heb ik veel les gegeven. In 2017 heb ik zadelmakerij ten Pas opgericht. Ik merkte door geluiden om mij heen dat er veel behoefte was naar goed opgeleide zadelpassers. In dit jaar heb ik mijn MSFC diploma gehaald voor zowel zadelmaker als zadelpasser. Momenteel volg ik nog veel cursussen en probeer ik mijn kennis alleen maar uit te breiden. Je bent immers nooit uitgeleerd!

In 2023 ben ik gestart als docent zadelpassen aan de Equine Saddlefitting Specialist opleiding. Kennis delen is een van de mooiste dingen die er is, hoe meer zadelpassers op de juiste manier de paarden kunnen helpen, hoe beter!

Dus kom jij er even niet uit met je zadel, loop je tegen problemen aan of is het gewoon tijd voor een check? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag verder.

Leonie Koeling – Werkplaats en reparaties.

Ik ben Leonie Koeling, vanaf jongs af aan al helemaal gek van paarden. Toen ik 14 jaar was, moest ik mijn eerste stage gaan lopen, ik heb Annelieke benaderd voor een stageplaats en ben ik bij zadelmakerij ten Pas stage gaan lopen, niet wetende dat ik nooit meer weg zou gaan. Elke stage en elk vrij uurtje ben ik meegegaan om te leren. Nu, aantal jaren later ben ik werkzaam bij Zadelmakerij ten Pas en zorg ik ervoor dat alles in de werkplaats op rolletjes loopt. Ik verzorg de reparaties en zorg ervoor dat de reparties netjes afgeleverd en afgepast worden. Daarnaast volg ik de MSFC zadelpasopleiding zodat ik straks ook kan ondersteunen op locatie als zadelpasser.

Ik hoop nog veel verder te groeien als zadelpasser, want het verschil tussen een passend en een niet passend zadel is zo groot. Prachtig is het om te zien hoe paarden zich kunnen verbeteren en ontwikkelen onder een passend zadel. Ik wil heel graag ruiter en paard ondersteunen zodat ze het beste uit elkaar kunnen halen.

Wilhelmien van Vugt – Planning

Mijn naam is Wilhelmien van Vugt, naast paardenliefhebber ben ik sinds 2017 zelfstandig ondernemer als virtueel assistent. In die functie werk ik voor diverse hippische bedrijven die mij om hulp vragen voor verschillende administratieve taken op zelfstandige basis. Ik vind het een enorme uitdaging om een bedrijf op weg te helpen en te ondersteunen waar mogelijk. Samen kijken we hoe we een bedrijf zo gestroomlijnd en efficiënt mogelijk kunnen laten functioneren en verdelen we de druk over meerdere personen.

Neem jij contact op met Zadelmakerij ten Pas? Dan is Wilhelmien de eerste die voor jou klaarstaat. Wilhelmien draagt zorg voor het contact met onze klanten. Zij zorgt ervoor dat alle berichten van jullie worden behandeld en dat jullie afspraken ingepland worden.