Over ons 2019-01-15T07:34:46+00:00

Zadelmakerij ten Pas

Zadelmakerij ten Pas

Mijn naam is Annelieke ten Pas en ik ben woonachtig in het Drentse Zuidwolde. Vanaf jongs af aan ben ik al fanatiek bezig met de paardensport. Ik heb op verschillende stallen gewerkt als stalruiter en paarden uitgebracht in de dressuur- en springsport. Op mijn 18e heb ik mijn ORUN diploma gehaald en ik geef nog steeds met veel plezier les aan jong en oud.

Een aantal jaar geleden was ik werkzaam bijĀ  een grote ruitersportzaak. Hier merkte ik vrijwel direct dat ik een grote interesse had voor zadels. Dit kwam vooral omdat klanten hier veel vragen over hadden en met zadels vaak tegen problemen aanliepen. Ik merkte dat er te weinig kennis aanwezig was om sommige mensen te kunnen helpen. Toen ben ik rond gaan kijken naar een oplossing om iedereen te kunnen helpen. Al snel ben ik een opleiding tot zadelpasser gaan volgen en heb ik mijn certificaat voor zadelmaker gehaald in Frankrijk. Ook heb ik een stageplek gezocht en ben met een erkend zadelmaker mee gaan lopen.

Toen ik de nodige kennis en kunde op zak had, ben ik van start gegaan met zadelmakerij ten Pas. Dat was een zeer goede beslissing! Er is niets mooier dan een ruiter en paard blij te maken met een goed passend zadel, waarmee ze weer vooruit kunnen.

Kom jij er niet uit met je paard, vermoed je dat het aan je zadel kan liggen? Of wil je graag een controle van je huidige zadel, of juist een ander zadel aanschaffen? Neem gerust contact met mij op, dan gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jou en je paard.

Ik werk als volledig MSFC gediplomeerd en gecertificeerd zadelpasser en zadelmaker, daarnaast heb ik mijn kennis nog aangevuld met verschillende cursussen en het lopen van stage. Ik blijf mij concentreren op de verkrijgbare kennis en kunde, omdat ik vind dat dit van groot belang is!